Inspiratie | Onze 10 heren bestsellers

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Inspiratie | Onze 10 heren bestsellers

ONZE 10 HEREN BESTSELLERS

Een ceintuur voor heren is dé toevoeging aan zijn outfit. Het biedt niet alleen het comfort, maar het maakt je outfit en voorkomen stijlvol. Ook is het van belang om de lederen riem af te stemmen met je schoenen. “Want heren... een zwarte riem met cognac schoenen? Dat kan echt niet meer”! Gelukkig heb jij genoeg keuze uit diverse modellen en kleuren uit onze collectie om dit te voorkomen. Een lederen riem is niet alleen een toevoeging voor jezelf, daarbij is het ook nog eens een leuk en persoonlijk cadeau om weg te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de feestdagen of een verjaardag. Iedere man kan wel een bijpassende riem gebruiken. Uiteindelijk zien we er allemaal graag verzorgd en stijlvol uit.

De herenriemen collectie van Leatherbelove bestaat uit zoveel keuze dat je soms niet weet welke je zou moeten kiezen! Daarom zetten wij speciaal voor jullie, onze herenriemen bestellers graag op een rijtje.

 

  1. Gianni

De Gianni is onze absolute besteller en favoriet voor iedere jeansriem liefhebber. Door zijn 100% écht lederen band in combinatie met een rolgesp krijgt deze 4,5cm brede ceintuur een stoere, robuuste uitstraling en is hij perfect om te dragen in een jeans. De ceintuur is in verschillende kleuren te verkrijgen, hierdoor past er altijd wel eentje bij jouw outfit. Super handig! Wat zo speciaal is aan deze ceintuur is dat het rundsleer na het looien in de Italiaanse zon gedroogd wordt. Door de warmte van de zon krimpt het leer en ontstaan er verschillende nuances in de riem. Dit maakt dat geen enkele ceintuur precies hetzelfde is.

Prijs: 59,99

 

 

 

  1. Giorgio

Deze suède riem van 3,5cm breed is perfect te dragen als broekriem in een pantalon of chino. In de suède riemen collectie steekt deze ceintuur er met kop en schouders bovenuit. Door zijn stijlvolle uitstraling is hij perfect om te dragen naar verschillende gelegenheden, zoals een bruiloft, een feest of gewoon naar kantoor. Wist jij dat deze ceintuur in tien verschillende kleuren beschikbaar is? Zo zit er altijd voor iedereen een perfecte kleur bij. Mocht je twijfelen over een kleur omdat je deze graag wilt matchen met schoenen of cadeau wilt geven, sturen wij gratis en vrijblijvend staaltjes van de gewenste kleur naar je toe.

Prijs: 59,99

 

 

  1. Marly & Luigi

Marly & Luigi zijn als twee broertjes van elkaar. Beide hebben ze een prachtige krokodillen print. Marly is 4cm breed en Luigi is 4,5cm. Allebei zijn ze perfect te combineren met een stoere jeans en beschikbaar in verschillende kleuren. Nu hoor ik jullie al denken; “Voor welke van de twee moet ik dan gaan?”. Daar willen we jou graag over adviseren. Ben jij een stoer type, dat van uitgesproken houdt? Dan past de Luigi vast en zeker bij jou. Met zijn robuuste, rolgesp krijgt hij een extra stoere uitstraling. Ga jij voor stoer, maar wil je dat hij niet te veel opvalt. Dan is de Marly een perfecte keuze voor jou.

Prijs: 59,99 & 69,99

 

 

 

  1. Pedro

Ga jij niet snel voor een uitgesproken ceintuur met een print, maar wil je wel dat mensen zien dat je aandacht aan je outfit besteed? Dan is onze Pedro een match! De Pedro heeft namelijk een rustige, maar vintage uitstraling. Dit komt, omdat de riem met de hand wordt opgeschuurd. Dit zie je aan de schuurstrepen op de band. De gesp behoudt de rust. Simpel, maar tegelijkertijd stijlvol. Deze riem is bij ons na de Gianni, een echte besteller in de jeans collectie. De riem is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hierdoor is hij makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je outfit en/of schoenen. Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor iemand, kan je het met de Pedro niet verkeerd doen.

Prijs: 59,99

 

 

  1. Vito

Wanneer je op zoek bent naar een casual riem met kroko print is onze Vito een echte aanrader. Van alle riemen met krokodillen print die op onze webshop staan, valt de Vito het meeste in de smaak bij de heren. Doordat deze ceintuur met de hand geschuurd en gebrusht wordt, krijgt hij een vintage en stoere uitstraling. Met brushen bedoel ik; met een verfijnde verf-pen een laagje verf over de riem aanbrengen, zodat deze een fantastische uitstraling krijgt. Voornamelijk langs de randen van de riem en de gaatjes worden gelijk even meegenomen. WOW! De nikkelvrije gesp is robuust en uniek, mede daardoor is de riem perfect te dragen in combinatie met een stoere jeans.

Prijs: 59,99

 

 

  1. Giulio vs Lucas

Gewoon een nette broekriem voor in de pantalon? Bekijk dan vooral onze Giulio en Lucas. Beide herenceinturen zijn 3,5cm breed en perfect om te dragen voor in een nette broek. De riemen zijn gebolleerd, dat betekent dat de riem aan de zijkant bol wegloopt. Een gebolleerde riem zorgt voor klasse en uitstraling. Een geklede riem om bijvoorbeeld te dragen voor je werk, wanneer je vaak een pantalon draagt of tijdens speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. We zijn het er nu toch wel over eens dat een pantalon/kostuum zonder riem een no go is mannen! Bretels? Laat ze lekker thuis.

Prijs: 59,99

 

 

  1. Python

Wil jij echt iets unieks dragen? Dan mag jij deze lederen python niet missen! De 4cm brede ceintuur is een absolute eyecatcher. De riem bestaat volledig uit écht exotisch, python leder. Wat zo ontzettend speciaal is aan deze ceintuur zijn de kleurnuances die worden veroorzaakt door de huidstructuur van de python. Bij dit exotisch dier zijn deze nuances namelijk altijd anders, mede door zijn schubben. De python wordt gemaakt uit delen die door verfijnd stikgaren met elkaar verbonden zijn. Hierdoor heb jij altijd een uniek exemplaar. Deze exclusieve herenriem is perfect om te dragen in meerdere broeken en te combineren met meerdere stijlen. Zit jij eraan te denken om iemand een ceintuur cadeau te doen? Dan heb je met de python riem gegarandeerd een schot in de roos.

Alle pythons op Leatherbelove zijn gecertificeerd met het hoogste internationale keurmerk, zodat wij deze mogen aanbieden als mode artikel.

Prijs: 219,99

 

 

  1. Schort

Een BBQ schort is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook super leuk om cadeau te geven. Is jouw beste vriend een echte grillmaster? Dan kan hij zijn geluk niet meer op met ons geweldige BBQ schort. Of is jouw vader altijd in de keuken bezig? Dan mag een goed kookschort natuurlijk niet ontbreken. We hebben schorten met en zonder zak aan de voorkant. Bij aankoop van een schort krijg je er ook een gratis JOB86 flessenopener bij en als dat nog niet alles is, personaliseren wij het schort ook nog eens handmatig, speciaal voor jou!

Binnenkort gaan wij afscheid nemen van dit prachtige handgemaakte product. Profiteer nog van dit unieke lederen schort, nu het nog kan!

 

 

  1. Originele kroko vs handpainted

Last but absolutely not least, onze originele en handpainted krokodillen riemen. Deze exclusieve ceinturen zijn gemaakt van 100% écht krokodillen leder. Deze krokodillen lederen backstripes zijn volledig gecertificeerd en bij aanvraag kun je een officieel certificaat van echtheid ontvangen. De krokodillen lederen riemen onderscheiden zich door hun grove hoornstructuur en perfecte afwerking. Onze originele krokodillen riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In tegenstelling tot de originele krokodillen riemen zijn onze handpainted krokodillen riemen met de hand ingepoetst. Je kan je wel voorstellen dat hier veel tijd in gaat zitten. Nadat de riem gepoetst is heeft hij minimaal 24 uur nodig om te drogen voor het mooiste resultaat. Iedere man droomt wel van zo’n unieke ceintuur, dus mocht je een man écht blij willen maken verras hem dan met één van onze krokodillen riemen.

Prijs: 449,99 & 549,99

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.