Kleurinspiratie voor je zomeroutfit!

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Kleurinspiratie voor je zomeroutfit!

New arrivals | Dames

Met de zomer voor de deur is het weer tijd voor een nieuwe collectie. Deze zomer staat kleur centraal. Je gaat niet alleen mee met de nieuwste trends, maar loopt er ook nog eens super stijlvol bij met al die nieuwe kleuren! Natuurlijk kon Leatherbelove deze trend niet overslaan en hebben wij te gekke nieuwe kleuren toegevoegd aan onze collecties. In deze blog lezen jullie alles over onze handgemaakte, nieuwe dames ceinturen.



Zomerse kleuren bij onze nieuwste modellen

Laat je outfits stralen en draag meer kleur deze zomer! Neem als voorbeeld onze nieuwkomer Aline. Deze riem maakt iedere outfit uniek. Deze 4cm brede ceintuur wordt gekenmerkt door haar beklede gesp. Deze riem past perfect rondom de taille en accentueert deze ook prachtig. Je kunt deze riem daarom mooi met een jurkje (kleedje) combineren, maar ook met je favoriete broek.

Aline


Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher gesp. Ga dan voor onze Anne-Sophie. Ook deze ceintuur is nieuw in de collectie. Door haar ronde, beklede gesp weet je zeker dat deze ceintuur het middelpunt van je outfit gaat zijn. Ook deze ceintuur is 4cm breed en is perfect te dragen rondom de taille. Combineer deze riem bijvoorbeeld met je favoriete zomerjurk (kleedje) of een stijlvolle blazer.

Anne-Sophie

 


Nieuwe kleuren

Alice is onze absolute bestseller voor de dames. Hoe leuk is het dat we deze ceintuur in nieuwe kleuren aan de collectie hebben toegevoegd! Fuchsia, oranje, rood en lichtblauw zijn de nieuwe kleuren. Als je het aan ons vraagt? Dé perfecte kleuren voor het voorjaar. Alice is 6cm breed en daarom perfect te dragen rondom een jurk. De ceintuur is gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit suède. Suède geeft een chique uitstraling en is daarmee een prachtige sieraad voor je outfit.

Alice


Ook onze Hailey is nog altijd erg populair onder de dames. Deze kon dus niet achterblijven. Deze 4cm brede ceintuur is uitgebreid met twee supertoffe kleuren, namelijk: zilver en light-gold! Hoe te gek zijn deze kleuren voor rondom een jurkje (kleedje) of in een broek. Perfect om te combineren bijvoorbeeld tijdens een feestje of een andere gelegenheid. 

Hailey


Het model Charlotte staat nu ook online in nog meer verschillende kleuren. Dit model is verkrijgbaar in het suède, maar ook in het leer. Momenteel is de Charlotte in het suède direct beschikbaar in 9 kleuren en de Charlotte in het leer in maar liefst 11 kleuren! Er zijn 3 nieuwe suède kleuren bij gekomen; fuchsia, lichtblauw en oranje. In het dollaro zijn er ook 3 kleuren bijgekomen: fuchsia, zilver en light-gold.

Charlotte

 


Genoeg keuze om uit te kiezen dit zomer seizoen bij Leatherbelove. Het merk H.A.N. zorgt er weer voor dat de modieuze vrouw haar stijling kan afmaken met een prachtige accessoire.


Zit je model er niet tussen? Neem contact op en Leatherbelove maakt de perfecte match voor jouw zomer outfit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.