• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smalle riemen

Bij Leatherbelove vind je een collectie van smalle herenriemen en damesriemen. Onze riemen worden met de hand gemaakt en afgewerkt op locatie in Waalwijk, Nederland. Het materiaal van de riemen bestaat uit Italiaans kwaliteitsleer en wordt met zorg behand
Merken
Uitgelicht
Breedte
Kleur
Type riem
Materiaal
Maat
  • Pagina 1 van 3

Ridiculously good ideas to match

Onder smalle dames riemen verstaan wij een leren riem in de breedte van 1 t/m 3 cm. Deze smalle damesriemen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en printen. Smalle damesriemen passen perfect op een spijkerbroek, jurk en rok. Is je jurk net te breed dan staat een van onze smalle damesriemen er perfect bij om je curves goed tevoorschijn te laten komen. Één van de nieuwste trends is om een rokje aan te doen met een trui erover. Maar om de trui bind je een riem vast.

Verschillende soorten

De smalle damesriemen hebben we in verschillende soorten. Van kroko lederen riemen tot suède lederen riemen. Ook hebben we bij de smalle damesriemen een groot aantal verschillende gespen. De gespen maken de riem af en deze kan je matchen bij je sieraden. Heb jij nu altijd zilveren sieraden aan? Dan past een zilveren gesp er perfect bij.