Ontdek onze leersoort Dollaro

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Ontdek onze leersoort Dollaro

Ontdek onze leersoort dollaro  

Dollaro klinkt waarschijnlijk voor veel van jullie nog onbekend in de oren en dat is helemaal niet gek. Dollaro is een prachtige leersoort waar het grotendeel van onze damesriemen van H.A.N. uit gemaakt worden. Omdat wij jullie graag willen informeren over dit hoogwaardige leersoort wordt het eens tijd om dit materiaal centraal te stellen, door middel van deze blog.  

Dollaro wordt, net als veel van onze andere leersoorten, op ambachtelijke wijze gelooid in Italië. Het leer wordt vervaardigd uit een volnerf leder in combinatie met een edele hertennerf. Dat laatste zorgt voor de luxe uitstraling van Dollaro, dat is te zien aan de verfijnde structuur van het leersoort.  

Dollaro heeft een dikte van 1,1 – 1,3mm, erg dun dus. Om het leer draagbaar te maken wordt deze gevoerd met een 100% écht lederen voering. Deze voering zorgt voor dikte en stugheid bij de ceintuur en daardoor wordt de riem draagbaar. Het vel Dollaro kan soms wel 4 vierkante meter groot zijn! Deze oppervlakte kan niet volledig gebruikt worden om riemen uit te vervaardigen. In het atelier meten ze dit volledig in en snijden ze het vel in diverse maten af. Om de kwaliteit te kunnen garanderen worden oneffenheden, zoals prikkeldraad beschadigingen of insecten beten vermeden.  Kleuren 

Leatherbelove heeft 19 kleuren dollaro beschikbaar op haar webshop. Hierdoor is er altijd een passende kleur voor jou. Ga jij voor een uitgesproken outfit en past daar een kleurrijke riem bij? Die hebben wij genoeg! Bekijk bijvoorbeeld onze fuchsia kleur, lila kleur, koraal kleur of kobaltblauwe kleur. Hoe te gek zijn deze kleuren! Houd jij het toch liever bij de wat neutrale kleuren ? Geen punt! Bekijk onze beige kleur, witte kleur, zwarte kleur, donkerblauwe kleur of cognac kleur. Naast de 19 kleuren op de webshop hebben wij nog 17 extra kleuren beschikbaar. Om jullie een beter beeld te geven van het gehele assortiment zien jullie hieronder de kleurenkaart, dit zijn alle kleuren dollaro die wij aanbieden. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur die je niet kunt vinden op de webshop is de kans dus wel erg groot dat wij die kleur in ons assortiment hebben. Het is daarom altijd mogelijk en zeker de moeite waard om met ons contact op te nemen.  

 

Kleurenkaart Dollaro: 

 

Najaars trends 

Tijdens het najaar zien wij dat de brede ceinturen van dollaro populair zijn deze zijn mooi te combineren met een lange jurk. De Celine is één van onze bestsellers. De Celine heeft een mooie beklede gesp en is op de site alleen beschikbaar in het wit en in het zwart. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je deze riem graag in een andere kleur zou willen dragen. Tussen onze 36 kleuren zit er vast en zeker een juiste kleur voor jou bij. Als je twijfelt tussen bepaalde kleuren of dat de kleur wel bij je outfit past? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos staaltjes bij ons aan. Zo weet je zeker dat de kleur goed matcht met jouw outfit en kan je de ceintuur meteen dragen! 


De nieuwe dames collectie van het merk H.A.N. voor dit najaar is vanaf nu verkrijgbaar. Een flinke uitbreiding met kleuren, breedtes en gespen. Er zijn ook een aantal nieuwe modellen uitgebracht in dollaro, maar natuurlijk ook in andere leersoorten. Om jullie alvast een idee te geven van onze nieuwe collectie lichten wij hier
Elinor uit. Deze brede ceintuur wordt gekenmerkt door haar trendy eyelets en haar gouden gesp. Ook Debby willen we jullie niet onthouden. De riem is 3,5cm breed, dus perfect te dragen in een mooie jeans of pantalon. Door haar prachtige gouden gesp is Debby een chique nieuwe toevoeging aan de dames collectie van H.A.N.  


 

Dollaro zal ook de komende seizoenen de collectie voorzien van mooie modellen en hopelijk in nog veel nieuwe en trendy kleuren. 

Wanneer jij een stijlvolle ceintuur van het merk H.A.N. draagt, dan weet je zeker dat je een prachtige sieraad hebt voor jouw outfit, gemaakt in Nederland 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.