Voorjaar inspiratie | New Arrivals voor Dames

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Voorjaar inspiratie | New Arrivals voor Dames

Voorjaar inspiratie: New Arrivals dames 

Het voorjaar staat voor kleurrijk en luchtigheid. Tijdens het creëren van de nieuwe dames collectie hebben deze twee begrippen een grote rol gespeeld. De new arrivals voor dames bestaan dan ook uit nieuwe, vrolijke en frisse kleuren. Er is gebruik gemaakt van diverse kleuren en topkwaliteit leer. Ieder seizoen onderscheidt het merk H.A.N zich in stijlvolle dames riemen voor de moderne, elegante vrouw. In dit blog wordt er een voorproefje gegeven op deze handgemaakte, nieuwe ceinturen. 


 

Nieuwe zomerse kleuren 

Laat je outfit stralen en draag kleur! Kies voor dat leuke jurkje en accentueer je taille met een van deze brede ceinturen. Neem bijvoorbeeld de Alice. Zij is één van onze hardlopers in de damesriemen collectie en deze ceintuur is nu uitgebreid in nieuwe kleuren, speciaal voor het voorjaar. Door de beklede gesp krijgen deze ceinturen een stijlvolle uitstraling, perfect voor een speciale gelegenheid, maar ook zeer goed casual te dragen. De laatste trend op het gebied van mode is juist het accentueren van de taille en daar is deze ceintuur ideaal voor!    

 

Nog meer kleur

Kleur, kleur en nog eens kleur. We kunnen het niet genoeg zeggen. Het is een absolute musthave dit voorjaar. Houd je wat meer van een wat smallere riem? Dan is de Hailey (4cm breed) en de Madeleine (3cm breed) echt iets voor jou. Deze twee stijlvolle damesriemen hebben ook een uitbreiding in de kleuren. Je hoeft de gesp van de ceintuur niet langer te verbergen, een opvallende gesp is deze tijd namelijk helemaal hot. Door het dragen van deze damesriemen weet jij zeker dat je meedoet met de trend, want deze ceinturen worden gekenmerkt door haar prachtige, opvallende gesp! Er zijn verschillende zomerse tinten toegevoegd aan de collectie. Hoe leuk is het om bij bijvoorbeeld een witte outfit, een kleurrijke riem toe te voegen, hierdoor wordt de ceintuur het absolute middelpunt van de outfit. De Hailey is nu beschikbaar in zes kleuren en de Madeleine zelfs in acht kleuren! Naast de kleur, kan je bij de Hailey ook je eigen kleur gesp kiezen. Zo weet je zeker dat de ceintuur helemaal bij jou past.  

 

 

 

Nieuwe trendy modellen  

Ben jij op zoek naar een trendy ceintuur die zowel te dragen is in jouw jeans, als op een jurkje? Dan is Lina een perfecte keuze voor jou! Lina is een nieuw model damesriem en wordt gekenmerkt door haar prachtige beklede gesp en haar perfecte afwerking. Al onze ceinturen worden met passie, op ambachtelijke wijze gemaakt in Nederland. Zo ook ons nieuwe model: Elena. Een suède ceintuur perfect als broekriem, maar ook goed te combineren met een leuk jurkje. Een casual toevoeging aan de smalle damesriemen collectie. 

 

 

 

Bekijk op onze website alle new arrivals. Onze ceinturen maken jouw outfit compleet en uniek! Bij Leatherbelove combineer je jouw favoriete gesp met leer naar keuze. Laat een custom-made product maken helemaal gericht op jouw wensen! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.