Inspiratie | Onze 10 dames bestsellers

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Inspiratie | Onze 10 dames bestsellers

ONZE 10 DAMES BESTSELLERS 

Het is een feit dat de riem in het algemeen een ondergeschoven kindje is in de fashion. Terwijl het juist je outfit helemaal kan maken. Door middel van een ceintuur laat je zien dat je met aandacht over je outfit nagedacht hebt.

Sinds 2022 is de damesriem niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Als vrouw kun je een ceintuur altijd als sieraad gebruiken voor je outfit. Draag een ceintuur op je taille of in je broek. Naar welke gelegenheid je ook gaat, het werk of gewoon als je thuis bent. Ieder seizoen wordt er een nieuwe collectie gemaakt aan de hand van de verschillende trends en ontwikkelingen die er op dat moment spelen.

Op dit moment bieden wij meer dan 200 damesriemen aan en wij begrijpen goed dat dit soms keuze stress kan geven. Daarom zetten wij onze damesriemen bestellers graag voor je op een rijtje.

 

  1. Alice

Als je het hebt over onze suède besteller dan staat de Alice bovenaan het lijstje. Deze 6cm brede damesriem is niet meer weg te denken uit onze collectie. De Alice is mooi te dragen op een kledingstuk, zoals een jurkje, een blazer of op een rok. De ceintuur accentueert de taille prachtig en laat het vrouwelijke figuur perfect naar voren komen. Een mooi detail is dat de zijkanten van de riem met bijpassende kleur geverfd worden, dit gebeurt bij alle dames ceinturen overigens. In combinatie met de stijlvolle gesp die volledig met de hand wordt bekleed, krijgt deze riem een nog elegantere uitstraling.

Prijs: 69,99

 

  1. Hailey vs Madeleine

De Hailey en Madeleine kunnen zusjes genoemd worden. Beide zijn ze voorzien van een prachtige H-gesp. De Hailey is 4cm breed, hierdoor perfect voor in een jeans. De Madeleine is 3cm breed, perfect voor in zowel een pantalon als in een jeans. Wat wij steeds vaker zien is dat deze riemen ook vaak gedragen worden op een jurkje. Door de prachtige H-gesp is de riem gegarandeerd het middelpunt van jouw outfit. Leuk om te weten is dat je zelf kan kiezen of je een goud- of zilverkleurige gesp aan je ceintuur wilt. Zo is de riem afgesteld naar precies jouw wensen en kan jij modieus over straat! Daarbij zijn deze riemen niet alleen te verkrijgen in het leer, maar ook inmiddels in het suède en in krokoprint. Wat een keuze!

Prijs: 79,99 & 64,99

 

  1. Celine

Celine is een 6cm brede riem die de taille en het vrouwelijke lichaam prachtig accentueert. De ceintuur wordt gekenmerkt door haar prachtige vierkante, beklede gesp. De opvallende gesp wordt zonder twijfel het middelpunt van jouw outfit. Zo’n opvallende gesp is ook helemaal trendy op dit moment. Verberg het niet langer, maar laat het zien door je ceintuur over je kleding heen te dragen. De Celine is beschikbaar in het zwart en in het wit, maar vanaf nu ook in een geblokte print.

Prijs: 79,99

 

  1. Chloé

De Chloé is een damesriem van 3cm breed met een prachtige design gesp. Mocht je een riem cadeau willen geven aan een vriendin, aan je moeder of aan je dochter dan kan de Chloé een goede tip zijn. Deze ceintuur kan namelijk gecombineerd worden met diverse stijlen. Leuk voor in een jeans of pantalon, ook voor over bijvoorbeeld een jurkje. Ook kun je de kleur van deze gesp zelf kiezen, namelijk goud- zilver- of titaankleurig. Zo kan de ceintuur naar ieders wens gemaakt worden en met iedere outfit gecombineerd worden.

Prijs: 59,99

 

  1. Mila

Mocht je op zoek zijn naar een stijlvolle tailleriem, dan is de Mila de perfecte match! Mila is de smalste ceintuur in onze collectie, namelijk 2,5cm. Door deze breedte is de riem prachtig te dragen als broekriem in een pantalon, maar dus ook als tailleriem over een jurkje of blazer. De gesp kenmerkt deze mooie damesriem. Het is namelijk een goudkleurige, design gesp die in het midden bekleed wordt met leer. Hierdoor lijkt het een dubbele gesp, die door het stukje leer in het midden nog beter en mooier benadrukt wordt. De gesp wordt bevestigd door middel van een knopje.  

Prijs: 59,99

  

  1. Veronique suède vs leer

De Veronique is een prachtige 4,5cm brede damesriem. Deze ceintuur is verkrijgbaar in het leer, maar sinds kort ook in het suède. Doordat deze riem met een ronding is uitgesneden vormt deze zich perfect rondom je taille. Daarnaast is de Veronique ook te dragen in een jeans met brede lussen. Bij zowel de riem gemaakt uit leer, als uit suède is de gesp bekleed en is er keuze uit verschillende kleuren, zodat je deze altijd goed kan matchen bij jouw favoriete outfit.

Prijs: 69,99

 

  1. Charlotte

Ga jij vaak voor de gewaagde kleuren? Dan vind jij de Charlotte vast te gek. Deze ceintuur is namelijk beschikbaar in 10 kleuren! De opvallendste kleuren zijn platina en zilver. Daarbij is deze ook te verkrijgen in het lila en lichtblauw. De Charlotte is dus lekker kleurrijk en daarbij goed te combineren, omdat zij 4cm breed is. Je kunt kiezen tussen een goud- of zilverkleurige gesp, hierdoor past deze ceintuur altijd wel bij jouw outfit. Daarbij is deze damesriem ook verkrijgbaar in minimaal 8 kleuren suède. Wat een keuze!

Prijs: 59,99

 

  1. Valerie

De Valerie is de nieuwste ceintuur uit dit rijtje bestellers, maar tevens zo populair. Wat deze riem uniek maakt is de prachtige krokodillen print. Deze smalle ceintuur heeft een stijlvolle, design gesp. Hierdoor is de riem gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Ze kan perfect gedragen worden in een jeans of in een pantalon. De Valerie is een prachtig sieraad waarbij je ook nog eens kan kiezen tussen een goud- en zilverkleurige gesp.

Prijs: 64,99

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.