• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

Verzenden & Verzendkosten

Wanneer je een bestelling plaatst bij Leatherbelove, mag je meer verwachten dan alleen goed advies en een mooi product.
Daar hoort ook een goede bezorging bij, zodat je bestelling op tijd en verzorgd wordt geleverd.

De bezorging binnen Nederland en België worden verzorgd door PostNL/Bpost.

Wanneer je product wordt verstuurd via PostNL/Bpost ontvang je een track&trace code. Met deze code kun je het proces van bezorging volgen.

Verzending is bij Leatherbelove gratis.

Herroepingsrecht

Na ontvangst van het bestelde product is het herroepingsrecht van toepassing. Dit houdt in dat je, na ontvangst van de bestelling, 14 dagen bedenktijd hebt om de artikelen te ruilen of te retourneren. Voor het retour sturen van je bestelling volg je de instructies hieronder, of maak gebruik van het model formulier. Deze vind je terug in jouw orderbevestiging. Heb je onverhoopt een ander artikel ontvangen dan op de pakbon staat? Neem dan direct contact op met onze afdeling klantenservice via 0416-760045 of via [email protected]

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn maatwerkproducten, bijvoorbeeld onze custom-made riemen.

"Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF INVOEGEN), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden, voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die jij tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor jou, zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

"U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourneren (Niet gratis)

Wil je een product retourneren? Meld deze dan aan per e-mail. [email protected] 
Je ontvangt van ons per e-mail bericht met een verzendlabel, waarmee je het product kunt terugsturen via PostNL/PostBE

Het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening.

Herenriemen die te lang zijn qua maat, kunnen zelf ingekort worden (klik hier voor instructies). Wil je een riem omruilen voor een andere maat dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.
Kijk goed naar onze maatinformatie en video die beschikbaar is bij alle producten om de juiste maat te bepalen. 

Het retour wordt behandeld en de retourkosten in mindering verrekend bij terugbetaling. Bij het retourneren van artikelen kun je de onderstaande procedure volgen. De verzendkosten van het retour worden vervolgens ingehouden op het terug te betalen bedrag. De kosten voor het retourneren is €6,95 (Nederland) en €12,95(België)

Wanneer je een artikel wilt retourneren, kun je de volgende stappen volgen:

  1. Meld jouw retour aan via [email protected] wanneer je een retourlabel wilt ontvangen.
  2. Verpak het product zo goed mogelijk, zodat het niet kan beschadigen tijdens transport.
  3. Plak het ontvangen verzendlabel op de doos. Heb je geen printer? Laat de barcode scannen bij een PostNL/BE punt en zij plakken een verzendlabel op de doos.
  4. Geef je retourzending af bij een PostNL/BE punt en bewaar het verzendbewijs.
  5. Je ontvangt van ons bericht wanneer wij het product(en) in goede staat hebben ontvangen.

Ons retouradres:

Leatherbelove.com

Industrieweg 36C 
5145 PV Waalwijk
Nederland

Klachtenprocedure

Bij Leatherbelove.com willen we er alles aan doen om jou als klant tevreden te houden. Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan kun je per e-mail [email protected] je klacht aan ons doorgeven.

Vermeld duidelijk je contactgegevens in de correspondentie, zodat we met jou in contact kunnen komen.
Binnen 14 dagen zullen we een inhoudelijke reactie geven op je klacht.