De witte riem. Hoe combineer je die eigenlijk?

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
De witte riem. Hoe combineer je die eigenlijk?

De witte riem. Hoe combineer je die eigenlijk?

Het voorjaar komt er weer aan en dat wil zeggen dat de witte riemen weer tevoorschijn mogen komen. Dit geldt voor zowel de dames, als voor de heren. Leatherbelove heeft een breed en gevarieerd assortiment aan witte riemen. Maar hoe moet je zo’n witte riem nou combineren? Lees verder om meer te weten te komen over het assortiment aan witte riemen en voor stijladvies!

 

 

Tips voor een stijlvol voorjaar

Voor de dames is er genoeg keuze in het witte riemen assortiment. Er zijn riemen met glad leer, of met een krokodillen print, met een goud- of zilverkleurige gesp of met een beklede of geen beklede gesp.

 

Witte ceinturen kunnen makkelijk gecombineerd worden met de spijkerbroek. Iedere vrouw heeft er wel eentje van in de kast liggen. Zin in een makkelijke outfit, maar wil je wel laten zien dat je over de outfit nagedacht hebt? Onze Hailey is hiervoor de perfecte ceintuur! Ze heeft namelijk een stijlvolle uitstraling en hierdoor is jouw outfit nooit saai. Ook de Joëlle zou een goede optie zijn, met haar prachtige krokodillen print valt ze meteen op!

 

De lange rok is niet te missen in de vrouwelijke garderobe. Hoe tof is een outfit met een lange rok, een lichte kleur top en een witte riem die de outfit scheidt. De Chloé zou hiervoor de geschikte riem zijn. Bij de Chloé kun je zelf aangeven welke kleur gesp je graag wilt!  

 

Voor rondom een jurkje zijn onze brede riemen perfect. Neem eens een kijkje bij de Alice, of de Celine. Deze ceinturen hebben een prachtig, beklede gesp en kunnen zonder twijfel het middelpunt van jouw outfit worden. Ook onze smalle tailleriemen misstaan niet rondom een jurkje. De Madeleine heeft een chique uitstraling door haar goudkleurige gesp.

 

 

 

 

Combineer de riem met jouw sneakers

Ook voor de heren is er een assortiment met witte riemen. Wellis waar minder breed dan het assortiment voor de dames. Maar een heren jeansriem met een beklede gesp…

 

Voor heren is het combineren van een witte ceintuur met een outfit wat lastiger. Bij heren geldt eigenlijk altijd, combineer de riem met jouw schoenen.

 

Als je kiest voor een witte jeansriem, zoals de Gianni, zorg dan dat je hier een rustige outfit bij uitkiest. Kies bijvoorbeeld een lichte jeans uit, met daaronder witte sneakers. Zorg dat jouw sneakers passen bij de witte riem. Het zou zonde zijn als je zo’n toffe riem draagt met daaronder sneakers die totaal niet matchen.  

 

Ook voor in de broek is er keuze in witte riemen. Draag jij een lichte kleur pantalon naar je werk, of naar een andere gelegenheid? Dan is de Salvatore een perfecte keuze, deze riem is klassiek en ontzettend stijlvol. Toch op zoek naar een net even iets anders, dan zou de Giuliano ook een goede optie kunnen zijn, erg tof met zijn krokodillen print.    

 

Ben jij nou nieuwsgierig geworden na het lezen van deze blog? Neem dan snel een kijkje op onze webshop!

 

Heb jij speciale wensen of ideeën? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder naar de perfecte riem!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.