• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kroko herenriemen

Bij Leatherbelove hebben we echte lederen kroko riemen. Bij Leatherbelove wordt alles op ambachtelijke wijze gemaakt in Waalwijk, Nederland. We bieden krokodillen riemen aan voor mannen en vrouwen.
Merken
Geslacht
Breedte
Kleur
Type riem
Materiaal
Maat
  • Pagina 1 van 3

Topkwaliteit kroko

Deze leren kroko riemen zijn een combinatie tussen casual en chic. Een fantastische collectie gemaakt uit de meest mooie, luxe en hoogwaardige krokodillen leer. De kroko riemen van Leatherbelove zijn van hoge kwaliteit. Hiervoor gebruiken we uitsluitend de beste materialen, zodat we je de hoge kwaliteit van onze riemen kunnen garanderen. De kroko riemen voegen stijl toe aan jouw outfit. Je kunt een kroko riemen met verschillende soorten outfits combineren, hoe je een kroko riem ook draagt, je komt er altijd verzorgd en stijlvol mee voor de dag.

Leatherbelove is enorm trots om u als enige online webshop ook een unieke casual chic collectie te kunnen aanbieden. De collectie is samengesteld uit zeer bijzondere riemen die met de hand ingepoetst, gebrusht of beschilderd zijn. Ingepoetste riemen worden op basis van naturel leder met de hand in diverse lagen driedimensionaal geverfd en vervolgens afgewerkt met een wax laag. Elke lederen band wordt apart getamponneerd om prachtige kleurnuances te creëren en zo is iedere gepoetste riem uniek. Vakmensen poetsen handmatig met een precies uitgebalanceerde mengeling van poets, verf en alcohol. De originaliteit van deze unieke poetsmethode vindt u enkel nog terug bij enkele topmerken van schoenproducenten.

Onze echte krokodillenhuiden

In ons assortiment hebben we riemen die gemaakt zijn van echte krokodillenhuiden. Originele krokodillenleren riem van het merk JOB86. Een exclusieve riem gemaakt uit 100% echt krokodillen leer dat officieel gecertificeerd is. De riem is perfect afgewerkt met de hand en heeft een fantastische uitstraling door zijn grove hoornstructuur. De kroko huid, met originele hoornstructuur wordt volledig met de hand op kleur ingepoetst. Voor de riem zijn er minimaal 2 krokodillen nodig. De vellen worden d.m.v. een, bijna onzichtbare, las aan elkaar gemaakt. De 100% hals lederen voering is van topkwaliteit. Deze exclusieve riemen worden speciaal op maat gemaakt.