Kleurrijke ceinturen bij Leatherbelove

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Kleurrijke ceinturen bij Leatherbelove

Kleurrijke ceinturen bij Leatherbelove

Kleur, kleur en nog eens kleur. Kleuren zijn de trend van deze zomer. Leatherbelove is helemaal meegegaan met deze trend. Lila, Lichtblauw, Wit, Beige, het is allemaal terug te vinden in de damesriemen collectie!

 

Felle kleuren

Felle kleuren zijn een absolute musthave deze zomer. Nu hoor ik jullie denken, hoe combineer ik zo’n felle ceintuur? Het is eigenlijk heel makkelijk! Neem een leuk zomerjurkje in een effen kleur, kies een kleur ceintuur die hier mooi bij aansluit en dan heb je jouw outfit al compleet! Door een felle ceintuur te kiezen wordt dat het middelpunt van je outfit, zorg dus dat het jurkje dat je draagt een rustige uitstraling heeft. Voor op een jurkje zijn de brede ceinturen perfect! Veronique is een mooie lederen ceintuur voor op een jurkje, deze is verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren, waaronder lichtblauw en koraal. Ben je nou op zoek naar een zomerse kleur ceintuur, maar ben jij meer van suède? Geen stress! Onze Alice is er in een prachtige lila kleur. Heb je een specifieke kleur nodig? Stuur een foto van je outfit en wij matchen graag met je mee!

 

Trend kleuren

Natuurlijk mogen de smalle riemen niet ontbreken deze zomer. Smalle riemen zijn ook mooi te dragen op een jurkje, maar zijn helemaal perfect voor in de jeans of een pantalon. Een mooie blauwe jeans is gelukkig makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Roze is dé kleur voor het voorjaar en daarom hebben wij één van onze bestsellers, de Madeleine, uitgebracht in een te gekke fuchsia kleur. Maar daar blijft het niet bij, want deze riem is ook verkrijgbaar in een kobalt blauwe kleur, super tof!

 

 

Beige is een absolute trendkleur, dit hele jaar al. Wij zijn daar mega enthousiast over want beige is een mooie en rustige kleur waar veel mee gecombineerd kan worden. Er is een ruime keuze aan beige ceinturen voor dames. Wil je een beige riem? Dan vind je deze in alle beschikbare breedtes. Een van onze absolute toppers is de Charlotte. Charlotte is casual te dragen in een mooie jeans, en de kleur van haar gesp kan zelf bepaald worden. Zilverkleurig of Goudkleurig. Daarbij is deze casual riem ook beschikbaar in het suéde! 

 

 

Als we het hebben over zomerse kleuren, mag de witte kleur natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben het grootste assortiment aan witte riemen. Wil je hier meer van weten? Lees hier onze blog over witte riemen.

 

Custom made producten

Wist je dat je elke ceintuur in iedere gewenste kleur bij ons kunt krijgen? Wij maken graag een custom-made product voor je, zodat de kleur perfect aansluit bij jouw outfit. Vraag gratis en vrijblijvend een staaltje op van de gewenste kleur, zodat jij zeker weet dat de kleur matcht met je outfit. Vervolgens kies jij, je favoriete model ceintuur uit van de webshop en uiteindelijk maken wij die ceintuur in de kleur die jij hebt uitgekozen. Je zit dus niet vast aan de foto’s op de webshop. Hoe leuk is dat!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.