Stijlvol het voorjaar in | New Arrivals voor Heren

  • Geplaatst op
  • Door Sophie van Zanten
  • 0
Stijlvol het voorjaar in | New Arrivals voor Heren

Stijlvol het voorjaar in: New Arrivals heren 

Mannen… We mogen weer! Genieten van leuke uitjes en speciale gelegenheden. In combinatie met de zomer in het vooruitzicht is dit een goede reden om je oude outfits te vervangen voor een verfrissende vernieuwing. 

In dit kleurrijke, nieuwe seizoen heeft Leatherbelove weer flink uitgepakt, met maar liefst 64 new arrivals voor heren verdeeld over onze prachtige merken: JOB86 en BRADBURY. Nieuwe kleuren, nieuwe modellen, in iedere gewenste riem maat. Je vindt het bij Leatherbelove.
 

Unieke, nieuwe modellen  

Een mooie uitbreiding van de suède riemen kon niet missen. Speciaal voor het voorjaar is er een model uitgebracht met witgeverfde randen, Martino. Door de riem in het wit te verven en te voorzien van een witte lederen voering, krijgt hij een frisse en zomerse uitstraling. Het blijkt een perfecte match te zijn met je sneakers. Wie wil dat nou niet? 

Ben jij op zoek naar iets van diversiteit en wil je er op los combineren? Neem dan onze Santino. Een model dat bestaat uit verschillende suède leersoorten. Hierdoor draag jij altijd een uniek exemplaar in jouw broek. Dit is nog niet alles, want er is ook een uitbreiding in kleuren geweest van een bestaand herenriemen model! Ben je benieuwd? Klik dan hier om deze riem te ontdekken.
 
 

 


Nieuwe print 

Ben jij meer van de krokodillen print? Dan niet getreurd, want ook deze zijn toegevoegd aan de nieuwe herenriemen collectie van Leatherbelove. Om te beginnen met Gio, deze nieuwe ceintuur van 4cm breed heeft een casual uitstraling en kan makkelijk gecombineerd worden met jouw outfit, of met jouw schoenen. Deze ceintuur van het merk JOB86 is perfect te dragen in een stoere jeans en naar elke gelegenheid. Wist jij dat al onze riemen op een ambachtelijke manier in Nederland worden gemaakt? Super gaaf want zo is geen enkele riem hetzelfde! 

Van de twee krokodillen print broertjes: Mario & Luigi, is er een nieuwe kleur verkrijgbaar geworden! Een prachtige koningsblauwe kleur die iedereen in zijn kast wilt hebben liggen. Perfect te combineren met een stoere jeans. Neem ook nog eens een kijkje bij de groene riemen van Leatherbelove. Groen is namelijk dé kleur voor het voorjaar van 2022.  

 


Kleuren uitbreiding 
 

Mannen staan bekend om altijd maar te kiezen voor cognac, blauw, zwart en bruin. Dit kunnen ze namelijk overal op combineren. En als ze er eenmaal 1 hebben gekocht, dan kopen ze graag weer dezelfde. 

Wij denken aan jullie mannen! Daarom zijn er bij de jeansriemen veel nieuwe items toegevoegd, maar er is ook een uitbreiding gekomen op verschillende bestaande producten. Een voorbeeld hiervan is de Gianni. Deze herenriem is onze bestseller. Gianni is al beschikbaar in de winkel, maar deze is nu ook verkrijgbaar in wel zeven verschillende kleuren, zodat je altijd jouw favoriete riem hebt in welke kleur dan ook, lekker mannelijk.

Alle riemen voor heren worden door vakbekwame ambachtslieden met passie gemaakt in Waalwijk. Zo ook deze nieuwe lederen ceintuur, Riccardo. Een casual riem, maar tegelijkertijd heeft hij ook een chique uitstraling. Deze riem is perfect afgewerkt en doordat hij in veel verschillende kleuren te verkrijgen is, makkelijk te combineren. Zowel in een jeans als in een chino zorgt Riccardo voor de perfecte match.
 

 

Ben jij benieuwd geworden naar de stoere, stijlvolle herenriemen van JOB86 en BRADBURY? Bekijk alle new arrivals dan hier. Met een ceintuur van Leatherbelove maak je gegarandeerd jouw zomeroutfit compleet! Kies daarnaast bij Leatherbelove je favoriete gesp en leer soort uit en laat een custom-made product volledig naar jouw wens maken! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.