• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stage lopen bij Leatherbelove

Leatherbelove.com is een online webwinkel, gespecialiseerd in lederen, handgemaakte riemen. Deze lederen riemen worden nog volledig met de hand gemaakt en het leuke is dat dit wordt gedaan in het atelier waar wij tegenover zitten met ons kantoor. Super gaaf, zo dicht bij de bron. Het bedrijf is opgericht in 2015 door Job Pulles en is gevestigd in Waalwijk. Leatherbelove is gekoppeld aan productiebedrijf Jan Pulles Leather Company die op steenworp afstand is gevestigd. 

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en handwerk maken het bedrijf uniek. De dynamische omgeving waarin wordt gewerkt is nooit hetzelfde, ook hanteren wij geen 9 tot 5 mentaliteit want wij zijn online immers 24/7 geopend. Wij werken in een klein team en zijn actief op diverse Social Media kanalen en staan altijd open voor creativiteit en nieuwe ideeën. Ieder seizoen zijn er meerdere stagiaires die graag een onderzoek doen voor school en meehelpen om de webshop draaiende te houden.

 

Waalwijk | 36 tot 40 uur

Ben jij een gedreven student wiens hart sneller gaat kloppen van fashion, ben jij creatief aangelegd en houd jij je dagelijks bezig met vormgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken per september 2023 een online marketing meewerk stagiaire om ons team te komen versterken.

Stage vacature online marketing

Om je een betere indruk te geven van de werkzaamheden kun je hieronder zien wat de vorige stagiaires onder andere hebben gemaakt of gedaan.

 

 

Zie jij jezelf hier al stage lopen?

Stuur dan snel je cv en motivatie naar info@leatherbelove t.a.v sollicitatie *vacature naam*