• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Leuk je te ontmoeten!

 
Wij zijn Leatherbelove. In onze webwinkel vind je een prachtige collectie aan lederen dames en herenriemen die nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt in Nederland. Bij ons krijg je naast een kwalitatief lederen product, deskundigheid en service op maat. De riemen die wij verkopen noemen wij riemen, omdat dit in de volksmond zo wordt genoemd, maar eigenlijk zijn het ceintuurs. Een ceintuur is een sieraad. Het maakt je oufit niet alleen af, maar het zorgt ook voor een zelfverzekerde uitstraling. Wie wil er nu niet zijn schoenen matchen met een bijpassende riem of haar taille accentueren door een brede ceintuur.
Iedere bestelling wordt door vakbekwame leerbewerkers verwerkt en de ceintuur wordt na bestelling gemaakt. Iedere riem is uniek in zijn of haar soort.
 
Continu blijven wij vernieuwen in collecties. Nieuwe materialen, afkomstig uit Italië en volledig 100% écht leer. Een product wat met zorg en liefde voor het vak is gemaakt.

De merken JOB86 - H.A.N. & BRADBURY vind je in onze winkel. Deze merken zijn afkomstig van Jan Pulles Leather Company uit Waalwijk. Een klein, maar hecht familiebedrijf wat zich al meer dan 50 jaar onderscheidt in kwaliteit en diversiteit. Passie voor het vak en met daarbij als achtergrond de historie van de langstraat. De leerstad vroeger van Europa. Wij zijn trots om als 'enige' webwinkel deze collecties te mogen presenteren en te verkopen.

Diverse leersoorten als rundsleer, kalfsleer en buffels worden gebruikt voor de ceintuurs, maar ook exotische leersoorten zijn onderdeel van de collectie.

       

 
 De "ambachtelijke" showroom van Leatherbelove

Wanneer je deze showroom betreedt lijkt het voor even alsof je in een attractie bent van de Efteling.
Steellook interieur en het stijlvolle, authentieke sfeertje, zorgt voor een unieke beleving. In deze showroom ga je terug naar het ambachtelijke tijdperk. Machines uit eind 1800 begin 1900. Gereedschappen die tot de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt om het leerambacht uit te voeren.
Deze showroom met daarin de collectie van JOB86 is te bezichtigen zonder afspraak.