• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom op de website van Leatherbelove. Leatherbelove biedt u een nieuwe beleving op het gebied van online shopping. Een riem is reeds sinds eeuwen een product dat vooral bekend staat als functioneel. Leatherbelove wil met diverse collecties heren en dames riemen laten zien dat een riem, naast functioneel, een prachtige accessoire is waarmee men de outfit en look, extra klasse en uitstraling kan geven. Een riem afgestemd op de schoenen, kleurencombinaties van de kleding en accessoires zoals armbanden en tassen maken uw look compleet.

 

Alle producten verkrijgbaar op leatherbelove.com worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Vakmanschap staat hierbij centraal. Door het leder op ambachtelijke wijze te bewerken, wil men de familietraditie van ambachtelijk vakmanschap in ere houden. De combinatie van kwaliteit en vakmanschap maken de merken van Leatherbelove.com bijzonder. 

 

Er wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen die zoveel mogelijk eerlijk en op ecologisch natuurlijke wijze bewerkt zijn:

  • Stikgaren op natuurlijke wijze geproduceerd.
  • Nikkelvrije gespen (miniem bewerkt met chemische producten).
  • Divers leder op natuurlijke wijze gelooid (methode: boomschors).

 

Het team:

Job Patrick Paul
Eigenaar Web developer Evenementen manager
Sanne Lara Rik

Word jij onze nieuwe collega?

SEO/ content medewerker Marketplaces medewerker