• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Taille-Heup riemen

Een riem kun je op verschillende manieren dragen. Heup riemen en taille riemen zijn de ultieme dames riemen. De veelal brede riemen worden of op de heup of juist op de taille gedragen. De brede damesriemen worden geleverd in een breedte van 6, 8 of 10 cm.
Merken
Kleur
Breedte
Materiaal
Maat
Type riem

Een taille riem is de vormgever van elke look

De taille riem draag je natuurlijk in de taille en is het ideale accessoire om je figuur te benadrukken. Voor diegene met een zandloper figuur laat het de welgevormde taille zien en bij dames met een minder duidelijke taille helpt de riem om de taille te creëren. Een simpel of vormloos jurkje geef je een fashion twist met een hippe tailleriem. Kies er een van prachtig leer of ga een keer voor een ander kleurtje. Zorg ervoor dat jouw riem je outfit compleet maakt.

Een heupriem is een echte eyecatcher

Een heupriem is vaak wat breder en een echte eyecatcher in je outfit. Kies voor een mooie leren heupriem in een contrasterende kleur om je look wat opvallender te maken.  Of ga voor een neutraleren kleur om je outfit casual te houden. Ook de smalle riemen worden op de heup of om de taille gedragen. Deze riemen zijn het ultieme accessoire als je je outfit een andere uitstraling wilt geven.