• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeans lederen dames riemen

Luxe en stoere lederen jeansriemen in alle soorten en maten zijn te vinden in de shop van Leatherbelove. De riemen van Italiaans gelooid leder worden met hand gemaakt in Waalwijk, Nederland. Alle riemen zijn in verschillende kleuren en breedtes te bestell
Merken
Kleur
Maat
Breedte
Materiaal
Type riem
  • Pagina 1 van 3

Soorten lederen jeans riemen

De lederen jeans damesriemen hebben we in veel verschillende kleuren en maten. Bij de Jeans lederen damesriemen hebben we onder andere vintage, kroko, suède, multi en egaal leer. Deze lederen riemen hebben we in verschillende maten en vormen. Alle lederen jeans riemen passen perfect bij je outfit! Ook zitten er veel verschillen in de gespen van de ceinturen de ene zijn wat chiquer en de andere wat meer casual. Het leer is erg super en ruikt naar echt leder. 

 

Hoe combineer je de lederen jeans riemen?

Lederen jeans riemen kan je op alles combineren, maar vooral op broeken. Dat verklapt het woord jeans al. De jeans riemen hebben we in allerlei verschillende kleuren, zodat je de riem perfect kan matchen bij jouw outfit. Wanneer je een outfit met als details blauw erin hebt past de Blauwe leren kroko riem er perfect bij!