• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeans lederen dames riemen

Luxe en stoere lederen jeansriemen in alle soorten en maten zijn te vinden in de shop van Leatherbelove. De riemen van Italiaans gelooid leder worden met hand gemaakt in Waalwijk, Nederland. Alle riemen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
Merken
Geslacht
Breedte
Kleur
Type riem
Materiaal
Maat
  • Pagina 1 van 2

Lederen jeans riemen in verschillende modellen en kleuren

De lederen jeans damesriemen hebben we in veel verschillende modellen en kleuren. Bij de Jeans lederen damesriemen hebben we onder andere vintage, kroko, suède, multi en egaal leer. Deze lederen riemen hebben we in verschillende maten en vormen. Alle lederen jeans riemen passen perfect bij je outfit! Ook zitten er veel verschillen in de gespen van de ceinturen de ene zijn wat chiquer en de andere wat meer casual.

Tips voor het combineren van je lederen jeans riem

Lederen jeans riemen kan je op alles combineren, maar vooral op broeken. Dat verklapt het woord jeans al. De jeans riemen hebben we in allerlei verschillende kleuren, zodat je de riem perfect kan matchen bij jouw outfit. Wanneer je een outfit met als details blauw erin hebt past de Blauwe leren kroko riem er perfect bij! Een lederen jeans riem is eenvoudig, elegant of opvallend, maar altijd een blikvanger

Bestel eenvoudig jouw favoriete riem

In onze webshop bestel je gemakkelijk een riem in alle modellen en maten naar keuze. Heb je advies nodig over de perfecte riem voor jou of heb je andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons en wij geven je graag ons advies mee en betantwoorden jouw vragen.