• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JOB86

Merken
Geslacht
Breedte
Kleur
Type riem
Materiaal
Maat
  • Pagina 2 van 8

Het merk

Job Pulles is de zoon van Jan Pulles, oprichter van het lederwarenbedrijf: Jan Pulles Leather Company. Een bedrijf wat al meer dan 40 jaar hoogwaardige lederwaren produceert in Waalwijk, de bakermat van leerindustrie. Vader en zoon ontdekten een aantal jaren geleden een stijgende vraag naar casual riemen met de focus op exclusiviteit en kwaliteit.  Zo is het idee ontstaan om een casual herencollectie te ontwerpen die op traditionele en ambachtelijke wijze geproduceerd wordt. Een ander belangrijke eis aan deze nieuwe collectie: Er moest gewerkt worden met duurzame en kwaliteitsvolle materialen! Het merk JOB86 was geboren.

 

De stijlvolle, bewuste man

Het assortiment van JOB86 bestaat uit lederen heren riemen en lederen BBQ-schorten. De collectie lederen heren riemen bestaat uit een grote selectie van stoere herenmodellen die bij elke gelegenheid passen. De BBQ-schorten behoren tot de top in Nederland. De riemen van JOB86 zijn er voor de heren die op willen vallen en indruk willen maken met hun outfit. Door de vele verschillende modellen zit er voor iedereen wel wat tussen, of je nu kiest voor een gebolleerde of platte riem, met een riem van JOB86 zit je altijd goed. Alle riemen van JOB86 worden volledig met de hand gemaakt van 100% echt leder. Hierdoor zijn de riemen niet alleen super stijlvol maar ook van de hoogste kwaliteit.

 

Custom-made

Een concept van JOB86 zijn de Custom Made riemen waarmee we kunnen inspelen op specifieke wensen van de klant. Zo is er de mogelijkheid om een riem in exact dezelfde kleur te laten poetsen die past bij de schoen. Dit geldt ook voor uw exclusief lederen horlogebandje of de luxe lederen tas bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u ook denken aan het verwerken van bepaalde garen, extra leerstukjes of kleurdetails die afgestemd zijn op de jeans. Custom-Made betekent voor ons ook dat we op specifieke vraag van de klant riemen produceren zoals o.a. krokodil, hagedis, python, slang, diverse suède-soorten enz... Of dat we de riemen afwerken met een gesp naar keuze.