• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Experience showroom

Kom winkelen in een van de meest bijzondere Experience winkels van Nederland, waar de passie en de liefde voor het vak wordt getoond in diverse (ambachtelijke) ruimtes. Zie en voel de collecties van o.a. JOB86, H.A.N. en BRADBURY en maak gebruik van de mogelijkheid om de producten te passen of zelfs op maat te laten maken! Een belevenis die je niet wilt missen. Van 100% écht rundleder tot exclusieve exotische leersoorten. Je wordt geholpen door enthousiaste medewerkers met veel kennis van de producten.

Alle lederen ceinturen die worden gepresenteerd zijn showmodellen. Je aankoop in de showroom zal op bestelling worden gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen, bij een ophaalpunt of in de winkel weer op te halen.

Bezoekadres:
Industrieweg 34 

5145 PV Waalwijk 
(Parkeren is gratis)

Belangrijke informatie over de Experience Winkel!

1. De Experience winkel is alléén geopend op bovenstaande openingstijden. Wanneer de deur toevallig gesloten is, meld je aan bij JPLC op nummer 34 en wij openen de winkel.

2. Het is niet mogelijk om in de Experience winkel te betalen met pin of contant. Je kunt uitsluitend bestellen via de Leatherbelove webshop. Natuurlijk helpen wij graag bij het plaatsen van een bestelling.

3. De producten die je kunt zien en passen zijn showmodellen. Deze kun je niet kopen of na bestelling meenemen.

4. Wij hanteren een maximum van 4 personen in de Experience winkel. Wanneer er op dat moment meerdere bezoekers zijn, moeten wij je vragen om te wachten in de desbetreffende wachtruimte om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

5. Wij zijn géén retail winkel. Wij zijn een Experience Winkel op een industrieterrein waar geen directe verkoop plaatsvindt. 

Heb je vragen? Wij helpen graag!

Neem telefonisch contact met ons op of via Whatsapp:
 +31 6 51 836 574