• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Custom-made

Heb je een specifieke vraag over een product of wil je iets op maat laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Maatwerk kan op verschillende manieren. We zijn vooral gespecialiseerd in lederen riemen.
 
Voorbeeld:
Je hebt een riem gevonden, maar eigenlijk vind je een andere gesp mooier. Dit is een reden om contact met ons te zoeken en te vragen naar de mogelijkheden.
 
Hieronder omschrijven wij de meest voorkomende vragen met daarbij het antwoord.

Ik wil graag een riem laten maken die matcht met de kleur en materiaal van mijn schoenen, kan dit?
Ja, wil je een bijpassende riem laten maken op maat dan adviseren wij je om een afspraak te maken in onze showroom. Wij geven je hier advies en kijken samen naar de mogelijkheden.
Het is ook mogelijk om kleurstalen op te vragen. Stuur een mail met daarbij een foto van je schoenen. Vervolgens ontvang je van ons een aantal leertjes die zouden kunnen matchen met de schoenen. Het contact verloopt per mail. 
De kleur van Suède riemen. Twijfel je over de kleur online, vraag kleurenstalen op. Wij beschikken over meer kleuren dan in onze webwinkel. Kleuren zijn op ieder beeldscherm anders en daardoor kan het zijn dat dit verschilt in werkelijkheid. 
 
Bij bijvoorbeeld Italiaanse schoenen die met de hand zijn gepoetst hoort een bijpassende riem. Wij kunnen custom-made een riem op kleur poetsen bij de schoenen.
 
Zie hier een voorbeeld van een schoen met bijpassende ceintuur.
 
 
 

Is het mogelijk om een riem of lederen schort (met bv. speciale datum of tekst) te personaliseren?

Het is mogelijk om een eigen (bedrijfs) logo op het lederen schort te laten laseren. Dit wordt gedaan op het borststuk. Om een idee te krijgen hoe dit er ongeveer uit komt te zien, zie www.lederenschorten.com bij het kopje b2b voor voorbeeld foto's.

Het personaliseren van een riem is alleen mogelijk met een speciale datum aan de binnen of buitenkant van de riem. Dit gebeurd d.m.v. een brand stempel.

Zijn er langere riemen dan 115cm (totale lengte 130cm) beschikbaar? 

De lengte van de riemen zijn afhankelijk van de grootte van het vel. Veel riemen worden gemaakt uit grote vellen en is het mogelijk om bepaalde langere lengtes te halen. Het is afhankelijk van welk model je wilt hebben. 

Informeer vooral naar de mogelijkheden want we hebben hier vaak een passende oplossing voor.

Ons team staat altijd klaar om samen te bekijken of we de specifieke wens kunnen vervullen.
Heb jij een specifieke wens? Bespreek het met ons en wij bieden hier een passende oplossing voor.

Je kunt ook een afspraak maken bij ons in de showroom. Wij helpen je daar graag verder.

T: +31 (0)416 760045
Whatsapp: +31(6)30083688 

M: [email protected]