• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leren Pantalon riemen

Luxe leren pantalonriem? 100% kwaliteitsleer handgemaakt in NL. Kies uit de grootste collectie exclusieve ceintuurs. Bestel uw pantalonriem nu online!
Merken
Kleur
Maat
Breedte
Materiaal
Type riem
  • Pagina 1 van 2

Leren Pantalon Riemen

Deze collectie leren pantalon riemen zijn met veel passie en liefde voor het vak gemaakt. Deze klassieke leren herenriemen zijn zowel zakelijk als casual te dragen in een pantalon, jeans of chino.
Het leer van deze riemen komt oorspronkelijk uit Italië, waarnaar het in Nederland wordt verwerkt en uiteindelijk geproduceerd tot een leren ceintuur.
De kwaliteit en souplesse van deze leren riemen zijn erg belangrijk. Een leren riem moet niet alleen comfortabel zitten, maar ook een prachtige uitstraling hebben. De collectie van het Nederlandse merk Bradbury toont zijn klasse. Veel verschillende leersoorten, maar ook een diversiteit aan gespen, maken deze leren riemen uniek in zijn soort. De leren pantalon riemen hebben allemaal een voorstuk. Dit voorstuk zit vast aan de band en kan worden losgemaakt d.m.v. een schroefje. Op deze manier is het mogelijk de leren pantalon riem in te korten op gewenste maat.