• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leren Pantalon riemen

Deze collectie leren pantalon riemen zijn met veel passie en liefde voor het vak gemaakt. Deze klassieke leren herenriemen zijn zowel zakelijk als casual te dragen in een pantalon, jeans of chino. Het leer van deze riemen komt oorspronkelijk uit Italië.
Merken
Kleur
Breedte
Materiaal
Maat
Type riem
  • Pagina 1 van 2

Unieke lederen pantalon riemen bij Leatherbelove

De kwaliteit en souplesse van de lederen pantalon riemen zijn erg belangrijk. Een leren riem moet niet alleen comfortabel zitten, maar ook een prachtige uitstraling hebben. De collectie van het Nederlandse merk Bradbury toont zijn klasse. Veel verschillende leersoorten, maar ook een diversiteit aan gespen, maken deze leren riemen uniek in zijn soort. De leren pantalon riemen hebben allemaal een voorstuk. Dit voorstuk zit vast aan de band en kan worden losgemaakt d.m.v. een schroefje. Op deze manier is het mogelijk de leren pantalon riem in te korten op gewenste maat.

Keuzestress?

Geen paniek! Via onze webshop kun je een afspraak maken om langs te komen bij onze showrooms. Dan geven wij u ons advies mee en helpen we u met uw keuze. Of maak nu gelijk een afspraak door te mailen naar [email protected]. We staan u graag te hulp in uw keuze!