• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Handgepoetste riemen

Bij Leatherbelove hebben we ook lederen riemen die we met de hand poetsen. Dit houdt in dat we er met de hand nog een andere kleur bij verven. De leren riem is vervaardigd uit 100% plantaardig gelooid leder.
Merken
Kleur
Breedte
Materiaal
Maat
Type riem

Handgepoetste riemen

De basiskleur is naturel en wordt vervolgens met de hand ingekleurd, naar ieder gewenste kleur. Exclusieve leren riemen zijn op aanvraag te maken in specifieke kleuren. De lederen riemen worden speciaal op maat gemaakt. Dit betekent dat iedere riem uniek is qua uitstraling en kleur.

Ingepoetste riemen worden op basis van naturel leder met de hand in diverse lagen driedimensionaal geverfd en vervolgens afgewerkt met een wax laag. Elke lederen band wordt apart getamponneerd om prachtige kleurnuances te creëren en zo is iedere gepoetste riem uniek. Vakmensen poetsen handmatig met een precies uitgebalanceerde mengeling van poets, verf en alcohol. De originaliteit van deze unieke poetsmethode vindt u enkel nog terug bij enkele topmerken van schoenproducenten.

Hand gepoetste kroko riemen

Ook hebben we kroko riemen die met een kleur ingepoetst kunnen worden. We hebben een mooie aanbieder hiervan dat is namelijk de JOB86 handpainted krokodillenriem | Jungle. Een leuk feitje van deze riem is dat hier minimaal twee krokodillen nodig zijn. De vellen worden d.m.v. een, bijna onzichtbare, las aan elkaar gemaakt.

Mix and match je handgepoetste riem

Doordat er twee kleuren verwerkt zijn in deze prachtige lederen riemen. Kan je deze riemen perfect matchen bij outfits. Heb je nu een zwart pak aan met bruine schoenen past de JOB86 donkerbruine-cognac exclusieve hand gepoetste riem er perfect bij.