• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Exclusieve lederen riemen

Een unieke collectie! Volledig met de hand en op maat gemaakt!
Merken
Breedte
Kleur
Type riem
Materiaal
Maat
  • Pagina 1 van 2

Bij Leatherbelove vind je een unieke collectie aan exclusieve heren riemen. Deze heren riemen van het merk JOB86 worden in Nederland volledig met de hand gemaakt en afgewerkt. Alle leren riemen uit deze collectie kunnen afgestemd worden naar jouw persoonlijke riem maat. Deze unieke items maken jouw outfit af! 

Krokodillen riem  

De exclusieve krokodillen riem is de absolute eyecatcher in de leren riemen collectie. Deze leren riemen zijn gemaakt uit 100% echt krokodillen leer. Door de grove hoornstructuur wordt er een stoere uitstraling gecreëerd. De hoornstructuur wordt heel voorzichtig met de hand afgewerkt. Het 100% echte krokodillen leer is officieel gecertificeerd, dit certificaat wordt via de mail naar de klant gestuurd bij aankoop. De krokodillen riem wordt speciaal op maat gemaakt en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast de basiskleuren is deze riem ook te verkrijgen als handpainted herenriem, dit wil zeggen dat de riem volledig met de hand op de juiste kleur gepoetst wordt. Perfect voor in je favoriete jeans.  

Python riem 

Daarnaast hebben we de prachtige Python riem. Door de diverse kleurentinten van de Python is geen enkele ceintuur hetzelfde, je krijgt dus echt een uniek exemplaar. Bij de python ceintuur worden er verschillende delen aan elkaar vast gelast, dit gebeurt omdat de Python niet erg breed is. Deze exclusieve leren riemen zijn prima casual te dragen in al jouw jeansbroeken.   

Bison riem  

De exclusieve Bison riem is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk in een breedte van 3,5 cm en 4 cm. De Bison is een uniek leersoort en wordt geïmporteerd vanuit Amerika. Deze exclusieve heren riemen onderscheiden zich door de zachtheid en de huidstructuur. De 3,5 cm brede Bison is goed te dragen als broekriem, dus bijvoorbeeld in een pantalon of een chino. De 4 cm brede Bison is wat stoerder en dus perfect te dragen in een goede jeans.  

Lederen studs riem  

Ben je opzoek naar een echt unieke ceintuur, waar je zeker de aandacht mee trekt, dan moet je eens een kijkje nemen bij de exclusieve lederen studs riem op onze website. Deze exclusieve heren riemen vergen een knap stukje handwerk. Circa 500 studs worden met de hand in de band van de riem gedrukt. Geen enkele stud is hetzelfde, ook wordt deze mannen riem geschuurd en krijgt hierdoor een vintage uitstraling. Voor in een jeans is deze exclusieve ceintuur perfect en heb jij zonder twijfel het meest gave accessoire in bezit.  

Hagedis riem 

Een gave uitbreiding van onze exclusieve heren riemen collectie, de hagedis riem. De verschillende kleurnuances van een hagedis zorgt ervoor dat ieder item écht uniek is. Een hagedis is klein en smal, dit maakt dat er verschillende delen aan elkaar vast gemaakt moeten worden. Dit gebeurt middels een verfijnde stiktechniek. De riem is 4 cm breed en is dus perfect te dragen in een jeans, doordat deze riem zo verfijnt gemaakt is, is deze riem ook goed te dragen in een pantalon of chino.