• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lederen beltbags: Stijlvolle damesriemen met tasje

De trend van dit moment is de beltbag. Een stijlvolle lederen damesriem, gecombineerd met een tasje. Je hebt geen schoudertas of shopper meer nodig voor je sleutels, geld, make-up of telefoon. Met deze beltbags ben je flexibel en van al het gemak voorzien
Merken
Kleur
Maat
Breedte
Materiaal
Type riem

Wanneer draag je een beltbag?

De beltbag zien er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens functioneel. Ben jij een echte festivalganger. Dan ben je vast al tegen het probleem aangelopen dat het erg vervelend is om een tasje mee te nemen die dan vervolgens de gehele tijd in de weg zit. Met de beltbag is dat probleem opgelost. Je kan een groot deel van je spullen kwijt in onze prachtige beltbags. Ook voor een dagje winkelen, uitgaan en op reis komt een beltbag perfect van pas. Je draagt zo al je belangrijke spullen dicht bij je, wat een stuk veiliger is.

 

Outfit inspiratie met een beltbag

In principe kan de beltbag met elke outfit, maar heb je nu echt geen inspiratie dan hebben we een aantal mogelijkheden voor je. Bij een casual look kan je de riem aandoen i.p.v. een tasje mee te nemen. Zo heb je je handen vrij en kan je zo gemakkelijk bewegen als je wilt. Zonder rekening te houden met een tas over je schouder of in je hand.