Shoppen op Black Friday was nog nooit zo leuk

  • Geplaatst op
  • Door Tessa Kros
  • 0
Shoppen op Black Friday was nog nooit zo leuk

Het moment waar elke fanatieke online shopper naar uit heeft gekeken of de laatste maand stiekem op heeft gewacht is eindelijk aangebroken.

Black Friday, deze overgewaaide feestelijke uitverkoop is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid en het startsein voor het aanschaffen van kerstaankopen. In de Verenigde Staten gaat deze uitverkoop van start na Thanksgiving en is dit voor Amerikanen een officiële vrije dag.  Ondanks Thanksgiving in Nederland niet gevierd wordt is Black Friday inmiddels ook niet meer weg te denken in Nederland, waarbij winkels klanten proberen te stimuleren tot koop door middel van exclusieve aanbiedingen en forse kortingen. 

Na Black Friday volgt Cyber Monday, een dag vol kortingen waar uitsluitend online retailers gebruik van mogen maken. Doordat deze twee feestdagen nauw op elkaar aansluiten kiezen retailers steeds vaker voor een weekend vol black Friday deals. Dus wees niet getreurd als je op vrijdag niet je kans hebt weten te grijpen, het hele weekend zal in het teken staan van exclusieve aanbiedingen.  

 

Black Friday deals bij Leatherbelove

Ook Leatherbelove pakt dit jaar weer uit, waarbij Black Friday en Cyber Monday samen worden gevoegd tot één weekend vol exclusieve aanbiedingen. Dit jaar gaat het superdeal weekend van start op donderdag 26 november om 00:00 uur er loopt af op 30 november 23:59 uur 2020. Dit weekend ontvang je online bij Leatherbelove 20% korting op de gehele collectie, hierbij zullen giftcards uitgesloten zijn. 

Wil je alvast in de stemming komen of ben je benieuwd wat Leatherbelove dit jaar in petto heeft, schrijf je dan nu direct in voor onze nieuwsbrief of hou onze social mediakanalen goed in de gaten.

 

De actievoorwaarden

- Het Black Friday-weekend op Leatherbelove.com gaat van start op donderdag 26 november 2020 om 00:00 uur en eindigt op maandag 30 november om 23:59 uur.

- 20 procent korting is geldig op het gehele assortiment.

- De giftcards van Leatherbelove zijn uitgesloten van het Black Friday-weekend.

- We doen ons best om tijdens Black Friday onze levertijden waar te maken. Het kan echter zo zijn dat vanwege de drukte, de levertijden iets langer zijn dan dat je van ons gewend bent. Houd ook rekening met vertraging bij PostNL! 

- Als je de producten die je tijdens Black Friday hebt gekocht wilt ruilen voor andere producten dan aangeschaft, vervalt de 20 procent korting.

- Ruilen voor een andere maat is altijd mogelijk.

- Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.