MERRY CHRISTMAS WITH LEATHERBELOVE

  • Geplaatst op
  • Door Lara Zebregs
  • 0
MERRY CHRISTMAS WITH LEATHERBELOVE

We wish you a merry Christmas!

 

We kennen allemaal het warme gevoel van de feestdagen wel. Met al je geliefdes aan een gedekte kersttafel. Of met z'n alle een foute kerst film kijken die de 1e kerst dag op tv komt. Iedereen heeft zijn eigen rituelen met de kerst. 

Maar wat is nu leuker dan de mensen van wie je het meeste houdt te verassen met een uniek cadeau. Er is geen cadeau zo persoonlijk als een riem. De ene houdt van een brede riem, de ander heeft liever een blauwe riem. Weet zeker dat jij het perfecte cadeau hebt neem dan een kijken in onze shop! Heb je nu helemaal geen inspiratie voor een cadeau? Lees dan verder we hebben speciaal voor jou een aantal tips!

 

De sleutel naar je hart

Het klinkt cliché, maar het zijn niet altijd de kolossale cadeaus die indruk maken. Dat bewijst de luxe vlecht sleutelhanger van Bagnara. Door het vlechtleer is een ketting geweven, die de sleutelhanger een feestelijk aanzien geeft. Helemaal in de sfeer van kerst, cadeaus en de feestdagen dus. Met deze sleutelhanger valt je sleutelbos altijd op en draag je iedere dag een bijzonder aandenken bij je.

 

Een handgemaakt schort voor de BBQ-koning

Je vindt hem vaak in het hart van het huis, de keuken, maar achter de BBQ voelt hij zich pas echt de man. We hebben het natuurlijk over de BBQ-koning. Niet alleen de fijnste ingrediënten passeren de revue in zijn keuken, maar ook een hoogwaardig schort van rundleder mag niet ontbreken. In de winter blaast hij met plezier de sneeuwvlokken van zijn buitenkeuken om lekker te kokkerellen. Dit BBQ schort is een must-have voor tijdens het koken: een luxe cadeau met een praktische noot. 

 

Een hand gepoetste riem voor je man

Bij Leatherbelove hebben we ook lederen riemen die we met de hand poetsen. Dit houdt in dat we er met de hand nog een andere kleur bij verven. De leren riem is vervaardigd uit 100% plantaardig gelooid leder. De basiskleur is naturel en wordt vervolgens met de hand ingekleurd, naar ieder gewenste kleur. Exclusieve leren riemen zijn op aanvraag te maken in specifieke kleuren. De lederen riemen worden speciaal op maat gemaakt. Dit betekent dat iedere riem uniek is qua uitstraling en kleur.

Doordat er twee kleuren verwerkt zijn in deze prachtige lederen riemen. Kan je deze riemen perfect matchen bij outfits. Heb je nu een zwart pak aan met bruine schoenen past de JOB86 donkerbruine-cognac exclusieve hand gepoetste riem er perfect bij.

 

Een Dollaro dames riem voor je vrouw

Prachtige smalle dames riem van het merk H.A.N. Deze leren riem is 3 cm breed en is perfect afgewerkt. De lus en gesp zijn zilverkleurig. Een stijlvolle riem om te dragen in bijvoorbeeld een pantalon of bij een jurkje. De riem is 100% écht leer. Het is een zeer sterke leersoort, afkomstig uit Amerika, ook wel dollaro genoemd. De handgemaakte riemen van het merk H.A.N. worden volledig op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd en zijn perfect als kerstcadeau.

 

Op een stijlvol kerstfeest!

Alle producten van Leatherbelove laten wij maken met liefde en een grote passie voor ons ambacht. Schenk het handgemaakte schort, de luxe sleutelhanger en de armband van krokodillenleder met net zoveel liefde voor een warm en gezellig kerstfeest. Wil je nog even verder shoppen? Sla dan onze kerstaanbiedingen niet over. Speciaal voor de feestdagen pakken we uit met mooie deals. Merry Christmas!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden